Vragen »

|

Therapie

Therapie

Individueel

Je hebt moeilijkheden of problemen met jezelf? Denk aan: Zelfbeeldproblematiek, zingevingsvragen, burn-out klachten, bore-out klachten, assertiviteitsproblemen of gevoelens zoals; angst, somberheid, onzekerheid, agressie, eenzaamheid.

Je bent van harte welkom voor een gesprek waarin we samen gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn, zodat je beter met jezelf of de situatie waarin je leeft om kunt leren gaan.

Therapie
therapie

Relatie therapie

Iedere partnerrelatie kent ups en downs, meestal komen mensen er samen wel uit. Soms komt er een moment dat het niet meer lukt om op een prettige manier met elkaar te leven. Je komt samen in een negatieve spiraal terecht. Er onstaan steeds conflicten en ruzies of er is afstand tussen jullie gekomen.
Relatietherapie is gericht op de relatie tussen twee mensen. Vaak spelen er problemen in de communicatie, maar meestal zijn er ook pijnlijke ervaringen, die ervoor zorgen dat partners elkaar niet (meer) begrijpen. Ik wil jullie helpen om elkaars behoeften en verlangens te ontdekken, de
communicatie te verbeteren en tegelijk ook de diepere laag die er in jullie relatie kan zijn, op te zoeken.

Ook werk ik met het online programma S.A.M.E.N. gericht op herstel van jullie relatie na vreemdgaan (vertrouwensbreuk) Wil je het programma aanschaffen klik dan hier of neem voor meer informatie contact met mij op. Het online programma wordt bij voorkeur gevolgd in combinatie met therapiegesprekken.

Voor het werken aan een relatie is het van belang dat beide partners gemotiveerd zijn.

Bij Amare is het ook mogelijk om aan andersoortige relaties te werken te
denken valt aan verstoringen binnen familierelaties en vriendschappen.

Hou me vast training

In 2021 start de training ‘Houd me vast’ voor stellen die hun relatie een boost willen geven. Deze training is ook geschikt om te volgen voor jullie beslissen of relatietherapie nodig is.
Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, DE cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ training ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!
‘Houd me vast’ is een training van 8 x 2 uur of 1 weekend gegeven door twee EFT trainers (m+v) Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen.
De training vindt plaats in een groep met andere stellen. Het trainingsgedeelte wordt in de groep gegeven. Daarna werken alle stellen apart. Er hoeft in de groep geen persoonlijke informatie gedeeld te worden.

 

De training start bij deelname van minimaal 4 en maximaal 6 stellen
Voor meer informatie: info@praktijkamare.nl

mail me gerust:
info@praktijkamare.nl