Vragen »

|

Relatie

'Liefhebben is een werkwoord'

Relatie

Iedere partnerrelatie kent ups en downs, meestal komen mensen er samen wel uit. Soms komt er een moment dat het niet meer lukt om op een prettige manier met elkaar te leven. Je komt samen in een negatieve spiraal terecht. Er onstaan steeds conflicten en ruzies of er is afstand tussen jullie gekomen.

Relatietherapie is gericht op de relatie tussen twee mensen. Vaak spelen er problemen in de communicatie, maar meestal zijn er ook pijnlijke ervaringen, die ervoor zorgen dat partners elkaar niet (meer) begrijpen.

Ik wil jullie helpen om elkaars behoeften en verlangens te ontdekken, de communicatie te verbeteren en tegelijk ook de diepere laag die er in jullie relatie kan zijn, op te zoeken.

 

Ook werk ik met het online programma S.A.M.E.N. gericht op herstel van jullie relatie na vreemdgaan (vertrouwensbreuk) Wil je het programma aanschaffen klik dan hier of neem voor meer informatie contact met mij op. Het online programma wordt bij voorkeur gevolgd in combinatie met therapiegesprekken.

 

Voor het werken aan een relatie is het van belang dat beide partners gemotiveerd zijn.

 

Bij Amare is het ook mogelijk om aan andersoortige relaties te werken te denken valt aan verstoringen binnen familierelaties en vriendschappen.

 

mail me gerust:
info@praktijkamare.nl